Hjem

Dette er en side tilegnet alle entusiaster og interesserede i Rocky Mountain hesteracen. På denne side vil du finde de mest relevante informationer om denne amerikanske hesterace, som har fortryllet og stadig fortryller mange mennesker over hele verden. Det er dog stadig en forholdsvis ukendt race udenfor USA, og derfor er denne side også dedikeret til udbredelsen af viden om racen, så mange flere forhåbentlig får lyst til at vide mere og måske endda anskaffe sig sådan en hest en dag.

På siden vil du kunne finde historien om racens oprindelse, dens særpræg, information om relevante sygdomme, samt links til litteratur og den amerikanske og europæiske gren af Rocky Mountain Horse Association. Der vil også være en liste over europæiske avlere, hvis man ønsker at opleve racen i levende live indenfor en overkommelig geografisk afstand, og det er også muligt at se nogle af avlernes salgsheste her. Som amerikanerne siger, er det en hesterace, der kan bruges i alle anledninger, og netop dette, samt hesteracens ry for et menneskevenligt og roligt gemyt, gør denne hesterace ekstra attraktiv!

Som bruger vil du også kunne finde ligesindede her, og det er mit håb, at sidens forum kunne være udgangspunkt for interessante, sjove eller hyggelige oplæg til glæde for alle.

Du vil også kunne nyde at lille udvalg af billeder, der er repræsentative for racen i galleriet, samt mine egne billeder fra USA, hvor jeg besøgte tre stutterier i sommeren 2012.

God fornøjelse!

loading comments...